Hur förklarar man någonting som inte kan förklaras?


Heike Kunkel
Torn i bitar - hängd i luften - mentalt misshandlad - hela ens självkänsla fråntagen - tappat hela självrespekt - känner sig helt värdelös - ihjälltrampat - djupt förolämpad - när är allt äntligen över? - Flydde i en drömvärld - verkligheten blev omöjligt att uthärda - antas multipla personligheter - hysterin - oturen attraherand - masochistiska drag - vriden sanning - livet pusselbitarna är för utspredda för att kunna få ordning på dem - hoppet är förlorat - svart hål där man inte kommer ut - längta efter döden, men rädd för detta - längtar efter hjälp men har förlorat varje hopp - de naturliga försvarsgränser är borta - den naturliga självförsvar har gått.

Hur förklara man någonting som inte kan förklaras?

Hur förklarar man för någon som inte vill lyssna någonting som inte kan förklaras?

Hur kan livspusslet bli placerad så att det går att lösa?

Hur kan man hitta sanningen i en värld av lögner och lögnare?

Hur förklarar man att en person som egentligen ska ha byggt en skyddande värmehölje omkring en med sin kärlek, omsorg, goda råd och önskemål istället har monterat en iskall taggtråd rund kring en, som hon pressar fastare och fastara på ens kropp, så att det känns om man ska upplösas?

Hur förklarar man att en person som man har varit fullkomligen beroende av, har alltid tillfogad större lidande för en än det går att beskriva, någonting som hon gjorde för att lindra sin egen inre smärta.

Hur kan en person förklara någonting som inte kan förklaras?

Hur förklarar du någon som inte vill hjälpa till att man verkligen behöver hjälp?

Hur förklarar man någonting som inte kan förklaras?

Heike Kunkel


Copyright © 2011- Heike Kunkel, heike_kunkel(at)hotmail.com.


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.