Livet


Emma Heed
Livet handlar inte om att prestera,

Livet handlar inte om att vara bäst,

Livet handlar inte om att vara smalast eller snyggast,

Livet handlar inte om att bli känd, att ha mest pengar eller status.

Livet är så mycket mer än allt det ytliga, för det är precis vad det är.

Livet handlar om att vara du, precis som du är, göra det som får dig att må bra och bli lycklig! Livet handlar om kärlek och relationer till våra nära och kära. Gemenskapen, tilliten och glädjen mellan familj och vänner.

Vad spelar det för roll om 50 år, att du har miljoner på kontot, den snyggaste bilen, den dyraste villan, eller de senaste kläderna och ett toppjobb? Har du inte familj och vänner runt omkring dig som bryr sig, spelar det andra ingen roll. I slutändan är det, detta som är viktigt!

Det kan vara lätt att ta varandra för givet mitt i all vardagsstress. Tiden räcker inte till, så kan det vara ibland. Vad är det då egentligen som betyder något och som gör dig lycklig? Är det alla pengar du har på kontot efter att ha arbetat dubbelt så många timmar än vad du egentligen borde? Eller är det relationerna till dina nära och kära?"


Emma Heed


Copyright © Emma Heed 2014


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.