Micaela


Marta Julieta Montoya Varela
Sitter i den här stolen, tillsammans med mitt ensamhet.

Numera som min avkommor han har gått av huset, de har glömt här stackars gubbe ensam och sjuk. Michelle bor i mitt sinne att bondkvinna, svartmuskig hud, svartmuskig huvud, liten kropp, lojal hustru för ett halvt sekel.

Jag komma in i min tidsmaskin, Jag Komma in i min tidsmaskin, och jag återvänder till december 1930 i San Francisco El Espinal Colombia, när min kamrat Celedonio gör mig en pjäs på min destination, jag ta hem min brunett "Micaela", flickan hade hållit konsten att laga mat ... som jag hade sagt min kamrat, "Love börjar med magen" och han hade rätt.

Michele förförde mig med sin goda matlagning, allt var rosigt tills hans far märkte att Michelle var gravid, och berättade med en pistol i handen: "Du gifta sig Micaela, du ska leva inte för att berätta sagan... så snart som möjligt vi kommer att gå där prästen för oss att gifta, men nu gå jag med min fru till mitt ranch.

Månader senare var mitt första barn föddes, som Gregory lamadjur, var efter Philip föddes och slutligen min hijaTránsito ... men var min Micaela motorn i mitt liv, den kvinna som gav mig livet och lärt mig att leva intensivt varje dag, vi var inte rika, men vi var glada i vår ranch tills Gud befallde i Micaela var tvungen att lämna.

Även om min flicka, tog tyst hans lidande och smärta tills sjukdomen kastade till sängen och kunde inte komma upp igen. Min kärlek var så bra för min stackars Michelle, som jag lust att vara med henne hela tiden, att ta hand om och lugna deras smärta.

Söndagen i januari 1981 dog min fru, och även dödade mina drömmar och min vilja att leva. Mina barn har glömt sin far och de aldrig återvände. Jag hoppas bara att mina dagar slutar snart att vara bredvid min Micaela, att hålla oss lyckliga.


Marta Julieta Montoya Varela


Copyright © 2012 Marta Julieta Montoya Varela


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.