Anneli Nyrén


Se hennes fina skrivande här!
Mitt namn är Anneli Nyrén och är 38 år, ett tag till. Jag är bofast i Boden är gift och har tre barn hus, Volvo, hund och en kanin. En typisk Svensson familj. Jag har under hela min uppväxt varit galet förtjust i att läsa och det har med fört att jag också älskar att skriva berättelser m.m. När jag städade i mina gömmor från mina yngre år (runt 9-10 år) fann jag mina påbörjade berättelser som jag sedan fortsatte att skriva färdigt. Min bror och mamma som fick läsa dem, tjatar på mig om att sända in mina noveller/romaner men jag känner mig feg på grund av mina svårigheter i att ibland missa meningsbyggnads fel i texten. Jag har dyslexi vilket har gjort att jag skäms lite över felen. Trots det så skriver jag fortsättning på en av roman/novell bara för att det är så roligt att fantisera men också för att de vill ha en fortsättning men främst för att det gör mig så lycklig. Hittills så har jag tre färdiga berättelser. Jag har inga hemsidor eller sådant jag har aldrig fastnat för sådant.

Ett liv med dig


"Ett liv med dig - kapitel 1"


"Ett liv med dig - kapitel 2"


Se hela hennes novell här - Ett liv med dig.


Copyright © 2013 Anneli Nyrén


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.