Mobbad


Av en elev i klass 5 på Solbergaskolan i Visby
Det här är Erik. Varje dag när Erik går till skolan har han en klump i magen. För varje dag blir Erik mobbad för varje dag är det likadant, rädslan för vad som kan hända på rasterna finns hela tiden.

När skolan ringer ut på rast försöker Erik försvinna iväg ut bakom en stor buske när mobbarna kommer fram till busken gömmer sig Erik direkt men då ser mobbarna honom och tar polisgrepp runt armarna och benen de lyfter upp honom. Han stretar motvilligt emot. De bär honom in på toan och släpper taget om benen och börjar trycka honom mot toan.

Då händer något oväntat en tjej rycker bort alla mobbare och frågar hur han mår. Erik svarar att han mår bra.

Nästa dag när Erik går till skolan är klumpen borta och tjejen som hjälpte honom på toan står och väntar utanför skolan.

Erik blir inte mobbad längre han tycker att det är skönt. Klumpen i magen försvinner sakta men säkert.

Oscar


Klassens blogg - läslust.se


Copyright © 2013 Oscar


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.