Skoldagen


Av en elev i klass 5 på Solbergaskolan i Visby
Jag vaknade klockan 07. Jag låg kvar en stund och sedan tog jag på mig kläder. Jag hade ångest för att jag ville verkligen inte gå till skolan. Jag gick med tunga steg ned för trappan mamma satt och drack kaffe.

Jag gick till skolan några killar körde fotboll de kollade på mig. När jag närmade mig dörren så var det två killar som sprang in de höll inte upp dörren. I korridoren stod tjejerna med sina mobiler helt tysta.

Just då kommer min kompis men han säger att jag har fula kläder och puttar in mig i väggen tjejerna kollar på mig och fnissar.

Min ryggsäck är tung jag hänger den på kroken jackan med. I min mobil plingar det till det var ett sms jag läste det långsamt det stod inte vem det var men det stod att jag hade en ful frisyr.

En kille i klassen som var klassens mobbare kollade på mig han gick fram till mig han sa saker som att jag inte hade några kompisar. Men jag har varit mobbad för länge. Jag kände hur jag ilsknade till och fick fullständigt nog. Jag hade vart mobbad allt för länge för att stå ut en dag till.

Efter det blev jag aldrig varit mobbad.

Samuel Gruenberg


Klassens blogg - läslust.se


Copyright © 2013 Samuel Gruenberg


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.