Ala Ahmad


Se hennes fina skrivande här!
Ala Ahmad


Hej kära läsare!

Välkomna att ta del utav mitt skrivande liv och även ta del utav mina tankar och känslor. Mitt namn är Ala Ahmad, 24år, född i Irak och är turkmen. Jag bor i Göteborgs stad.

Jag är en skrivande människa och skrivandet är en viktig del utav mitt liv. Skrivandet hjälper mig på livets alla områden. Med detta menar jag att skrivandet skapar en god trygghetskänsla inom mig, hjälper mig att förstå och hantera mina innersta tankar och känslor, utvecklar mig som människa, läker mina sår, får mig att må bättre och sist men inte minst låter skrivandet mig att upptäcka och uppleva livets goda och onda sidor.

Min kärlek till skrivandet växer sig större för varje dag som mitt hjärta slår. Mitt skrivarhjärta är mitt verk och mitt verk är en del utav mig. Varsågod och njut av mitt skrivande. Låt ditt lysande hjärta stiga in i min värld och uppleva världen genom mitt skrivande.

Du kan nå mig på adress: [email protected]

Dikter


"Livet"


"Låt regnet falla"


"Alla barn"


"Ett nytt liv"


"How many times"


"Låt barnet gå"


"Verkligheten"


"Gäst"


"Världen"


"Livet är som en gåta"


"Allt är så tomt"


"So long time has gone"


"När dina tårar täcker hela havet"


"Varje andetag som jag tar"


"Jag vill bara att du ska le"


"Jag har så många frågor"


"Det känns som om jag krymper för varje gång"


"Blod"Copyright © 2014 Ala Ahmad


Publicera dig?

Är du intresserad av att publicera en dikt, artikel, novell eller berättelse på dessa sidor?

Du har chansen att nå många läsare då tusentals besöker dessa sidor varje dag. Flera har startat eller utvecklat sig som skribent här!

Se mer info här - publicera dig.

Läsarnas bidrag:SÖKNING GRAMMATIK
Sök här för att hitta!

Anpassad sökning

 
Kom ihåg! Orden, som är indelade i olika ordklasser, och instruktionerna för hur de används – grammatiken med formläran och satsläran – finns endast där för att hjälpa dig att kommunicera med och förstå andra människor.